Organizacija dogodkov

 

POSLOVNI DOGODKI NA VODI

BYC Yachting Club, ki svojim strankam od ustanovitve podjetja nudi najkakovostnejšo ponudbo in storitev charterja v Sloveniji, vam predstavlja novost na področju najema plovil, ponudbo, ki bo dodatno obogatila našo dosedanjo dejavnost na področju natičnega turizma in jo predstavljamo kot prvi v Sloveniji, organizacijo jadralnih dogodkov po meri naročnika.

Ideja se je rodila zaradi vedno večjega povpraševanja v BYC po organizaciji tovrstnih dogodkov, saj vedno več uspešnih podjetji in poslovnežev ugotavlja, da je za podpis pogodbe in uspešno sodelovanje potrebno storiti nekaj več, dati nekaj več kot so bili vajeni do sedaj in zato je jadranje, ki ga organiziramo po meri naročnika prava odločitev, ko se želite predstaviti v drugačni, izvirni podobi.

Dogodki na jadrnicah po meri naročnika so namenjeni posameznikom ali podjetjem, team-buildingu, nagrajevanju vaših zaposlenih, sestankom s poslovnimi partnerji v sproščujočem, drugačnem okolju zunaj pisarne, praznovanjem ob zaključku poslovnih obdobji ali enostavno zabavi s poslovnimi partnerji in prijatelji.

Ponujamo vam dnevne ali nekaj dnevne najeme jadrnic s skiperjem, jadranje pa popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam. Ker se zavedamo kako dragocen je vaš čas namesto vas poskrbimo za vse kar potrebujete, da boste ves čas dogodka v naši organizaciji popolnoma sproščeni in se boste lahko posvetili samo svojim povabljencem.

Ko boste jadrali s poslovnimi partnerji ali sodelavci bodo vaše potrebe pri jadranju drugačne kot kadar se odločate za najem jadrnice za preživljaje dopusta. Lahko vam omogočimo najem več enakih jadrnic, saj se pogosto zgodi, da se želijo udeleženci tovrstnega jadranja pomeriti med seboj v mini regati. Seveda bomo namesto vas poskrbeli tudi za strokovno usposobljene krmarje z bogatimi izkušnjami, ki vam bodo na vašo željo prikazali nekaj osnovnih jadralskih veščin in vas naučili ravnati v različnih situacijah, ki vas lahko doletijo na morju in opravljati dolžnosti na različnih pozicijah na jadrnici.

Omogočimo vam lahko tudi izvedbo poslovne predstavitve ali predavanja v času jadranja in poskrbimo za pogostitev po vaših željah na morju ali kopnem. Ker imamo z organizacijo tovrstnih dogodkov bogate izkušnje in izdelane različne ponudbe in programe, ste lahko, ko nam prepustite organizacijo vašega dogodka, popolnoma brezskrbni in osredotočeni samo na vaše povabljence.

Seveda so vsi naši programi fleksibilni in jih popolnoma prilagajamo vašim željam, saj dajemo prednost izvirnosti in unikatnosti ter skrbi za vaše dobro in varno počutje.

Tovrstno jadranje se je po dosedanjih izkušnjah pokazalo kot odlična nadgradnja poslovnih konferenc in zaključkov poslovnih obdobji ter kot izvirna nagrada zaposlenim in hkrati odličen team-building, saj na jadrnici pod vodstvom našega skiperja - krmarja vsi udeleženci, če to seveda želijo, aktivno sodelujejo pri jadranju in pridobijo tudi nekaj osnovnega jadralskega znanja.

 

Jadralni dogodki po meri naročnika so zagotovo dodana vrednost v poslovnem sodelovanju in bodo predstavili vas in vaše podjetje poslovnim partnerjem v najboljši luči.

 

Novo iz fotogalerije gallery icon

Išči plovilo


Newsletternewsletter icon

"Želim prejemati zadnje in aktualne ponudbe BYC" 

Kontaktirajte nas


David Hawlina, direktor
+386 41 643 033

BOOK YOUR CHARTER d.o.o.
Šetalište Jneza Branimira 2

23210 BIOGRAD NA MORU, Croatia

OIB: 02553865048
MB: 4797515

HR3324070001100547491


info@byc.si