Absolutna zmagovalka ISW 2018

TAIA2 - Goran Djordjević JKLT

Absolutna zmagovalka ISW 2018 TAIA2 - Goran Djordjević JKLT
 

V znamenju BYC je od 01.– 04. novembra v Biogradu potekala štirinajsta tradicionalna mednarodna regata Impression Sailing Week. Kljub prazniku se je v četrtek zvečer 01.11. zbralo osemindvajset posadk in skupaj otvorilo poslovilno regato pod znamko Burin Yachting Club. Naslednje leto bo regata potekala pod okriljem Davida Hawline in podjetja BYC - Book Your Charter.

Sonce, dež, jasno nebo, oblaki, jugo, severozahodni in zahodni veter s stopnjevanjem vetra do 12 vozlov in refuli do 15 vozlov ter nepozabni trenutki večernih druženj bodo jadralkam in jadralcem iz Slovenije, Hrvaške, Madžarske, Avstrije, Nemčije in Češke še dolgo ostali v spominu. Osemindvajset posadk je prvi dan spremljalo močno deževje z jugom 10 vozlov in refuli do 15 vozlov. Kljub mocnemu dezevju je uspel en plov od predvidenih dveh in zmagovalka dneva je bila jadrnica TAIA2 & WHITE GOOSE pod taktiko Alana Hajdinjaka in krmarja Gorana Djordjevića - JK Loka Timing SLO.

V petek sta jadralke in jadralce po res premočenem in vetrovnem jadranju ogrela in pošteno razmigala DJ Kresh & Sax Kresh. Zabava se je nadaljevala v Škveriču, s skupino "no ordinary trio" do jutranjih ur.

V soboto so jadralke in jadralci ob cudovitem soncnem in ravno pravsnjem vetru odpeljali še dva tehnična plova in navigacijski plov. Pred večerjo je jadralce pokrovitelj Kroky Gourmet pogostil s sirovimi štruklji in zvitki. Po večerji je jadralke in jadralce zabavala skupina Goodies s svojim rock n roll ritmom. Presenetila je tudi nova in zelo simpatična voditeljica večera Kate. S svojim očarljivim glasom je tudi zapela nekaj pesmi.

Absolutni zmagovalci regate ISW 2018: prvo mesto je pripadlo jadrnici Taia2 & White Goose s krmarjem Goranom Djordjevićem, na drugo mesto se je uvrstila jadrnica Release (Salona 41) s krmarjem Ernestom Hofmannom – TWIN iz Avstrije, tretje mesto je prijadrala posadka Dušana Ušeničnika - JK Loka Timing na jadrnici Karpo (Elan 450) Izjemno jadralno znanje so poleg navedenih absolutnih zmagovalcev pokazali tudi: Claus Chabina (AUT) – KYC (Elan S5 400), Peter Keršan (SLO) - Fasala Sailing Team na jadrnici (Elan 333) zmagovalci skupine Elan 350 na jadrnici Victor – Kiraly Zsolt (HUN) – Raffica Sailing Team in zmagovalci skupine Impression/Cruiser na jadrnici Erco (Dufour 460) z ekipo Neptun Yachtinga in krmarja Iztoka Svetine. V sklopu zabave je bilo podeljenih veliko nagrad s strani organizatorja in pokroviteljev.

Jadralke, jadralci in povabljeni gosti so bili z letošnjim dogodkom in njegovo organizacijo izjemno zadovoljni. David Hawlina je ob torti na zaključnem večeru že najavil BOOK YOUR CHARTER - ISW 2019.

Spice Up Your Life - Book Your Charter

#Crocs #LjubljanskeMlekarne #Emergensea #PremiunmYachtInsurance #BurinYachtingClub #YCBiograd #MarinaIlirijaKornati #vinoFrešer #KrokyGourmet #Klobasarna #eNavtika #Shambala #MNGroup

Novo iz fotogalerije gallery icon

Išči plovilo


Newsletternewsletter icon

"Želim prejemati zadnje in aktualne ponudbe BYC" 

Kontaktirajte nas

David Hawlina, direktor
+386 41 643 033

 

BYC d.o.o.

Proletarska cesta 4,
1000 Ljubljana, Slovenia

DAVČNA (VAT) : SI74002368
MATIČNA ŠT.: 1824139

IBAN: AT80 3900000001028703
SWIFT / BIC: RZKTAT2K


--------------------------------
info@byc.si